Sportieve Winterjassen

Sportieve Winterjassen

Op Sportieve Winterjassen vindt u een overzicht van de belangrijkste merken van winterjassen, namelijk Falcon, Brunotti, Gaastra en Peak Performance.
Naast de kenmerken van deze jassen, vindt u hier ook het prijsbereik (verkoopsprijs – korting).

Brunotti Sportieve Winterjassen 2017

Brunotti

Prijsbereik (-Korting):

75€ -100€

Kenmerken:

Brunotti wintersport jassen zijn meestal dikke warme en sportieve winterjassen. Ze zijn voorzien van verschillende technische eigenschappen zodat ze genoeg bescherming bieden in verschillende weersomstandigheden. De jassen zijn gemaakt van een windproof, waterproof en ademend materiaal. Bovendien zijn de ritssluitingen van de jassen waterdicht. De Brunotti jassen zorgen voor een goede comfort en bescherming.

Falcon Winterjassen

Falcon

Prijsbereik (-Korting):

50€ – 150€

Kenmerken:

Falcon winterjassen zorgen ervoor dat je goed warm blijft in de wintertijden en kunnen zowel voor de wintersport als voor vrijetijds jacket gebruikt worden. Bovendien zijn de jassen voor verschillende weersomstandigheden bestemd. Ze zijn waterafstotend, windproof en beschikken over een ademend vermogen.

Falcon winterjassen zijn vaak voorzien van een afneembare capuchon, steekzakken met ritssluiting en hebben meestal een ski kaarthouder. Tevens zitten in de jassen sneeuwvangers en binnen mouwtjes om sneeuw en wind buiten te houden.

Gaastra Winterjassen

Gaastra

Prijsbereik (-Korting):

140€ – 280€

Kenmerken:

Gaastra winterjassen zijn gemaakt van kwalitatief hoogwaardige materialen in de typische nautische stijl.
Doordat de jassen worden vervaardigd van de beste materialen en de nieuwste technieken, maakt dat Gaastra jassen van topkwaliteit zijn.

Daarnaast zijn deze jassen ook nog heel handig. Voorbeelden hiervan zijn het aantal opbergvakjes die te vinden zijn op Gaastra jassen en de positie ervan. De ritsen  zijn erg soepel en flexibel in gebruik.

Peak Performance Winterjassen

Peak Performance

Prijsbereik (-Korting):

180€ – 430€

Kenmerken:

De Peak Performance winterjassen zijn coole, warme en sportieve jassen. De eendendons vulling zorgt er voor dat je lekker warm blijft tijdens de koude weersomstandigheden. Verder zijn de jassen waterafstotend en windproof. De jas zijn licht van gewicht en zijn makkelijk in te pakken om mee te nemen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

X